GigaNet logo

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

Slim, snel, stabiel en klaar voor de toekomst

Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo dat verder gaat dan vast of mobiel. Want meer dan ooit is iedereen met elkaar verbonden - met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.

Wat betekent dit voor Nederland?

De behoefte om snel en betrouwbaar data uit te wisselen groeit snel. We spelen hierop in met nieuwe technologieën en bouwen verder aan een snel en innovatief netwerk: GigaNet. Hiermee is ons netwerk klaar voor de toekomst. En jij dus ook. 

Supersnel werken

Supersnel

Met GigaNet bereiden we ons netwerk voor op de digitale toekomst. Hoge snelheden, meer netwerkcapaciteit en ultrakorte responstijden op al je mobiele apparaten.

Sneller werken

Slimmer werken

GigaNet stelt bedrijven en werknemers overal in staat om slimmer te werken. We bieden het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld. Medewerkers zijn mobieler dan ooit.

Internet of Things

Internet of Things

GigaNet verbindt miljoenen IoT-apparaten. Zoals lampen, koelkasten, airco's en auto's. Of wat dacht je van bijvoorbeeld veilige led-straatverlichting en slimme dijkbewaking?

Netwerk van de toekomst

  • Met GigaNet bereiden we ons voor op 5G. Oftewel: hogere snelheden en meer netwerkcapaciteit voor streamen, gamen met ultrakorte responstijden, downloaden, live muziek en virtual reality. En dat allemaal tegelijk, met je familie en buren erbij. 
  • GigaNet zorgt ervoor dat de mogelijkheden van IoT optimaal benut worden. Voor bijvoorbeeld parkeersensoren om een parkeerplek te vinden, smart farming of opereren. De mogelijkheden van IoT via GigaNet zijn vrijwel eindeloos.
  • Met GigaNet bouwen we in samenwerking met ziekenhuizen een geïntegreerd netwerk, zodat het logistieke proces efficiënter en beter wordt. 
Netwerk van de toekomst
GigaNet Utrecht

Snelheden tot 1 Gbit/s

GigaNet is klaar voor Ziggo-internetsnelheid tot wel 1 Gigabit per seconde. En die Gigabit snelheid is nu al beschikbaar in Utrecht, Vleuten, De Meern en Nieuwegein!

Krachtig en steeds krachtiger

Het netwerk van Vodafone scoort al jaren uitstekend in de onafhankelijke P3 testen. Ook dit jaar is ons netwerk opnieuw uitgeroepen tot 'Uitstekend netwerk' met een cijfer van 9,6! De OpenSignal award is uitgereikt aan Vodafone vanwege de beste video ervaring: snel laden met vloeiende video's. Ziggo is voor het negende jaar op rij verkozen tot beste internetprovider bij Tweakers. Deze kwaliteit houden we hoog en dagelijks streven we ernaar om ons netwerk nog verder te verbeteren.  

VodafoneZiggo non-stop gratis extra's

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Meer dan ooit zijn we verbonden. Met familie, vrienden, collega's. Thuis en onderweg. Voor al die verbindingen hebben Vodafone en Ziggo één netwerk: GigaNet. Heb je internet van Ziggo en op hetzelfde adres minimaal één Vodafone-abonnement? Dan krijg je iedere maand non-stop gratis extra's! Dit geldt ook voor alle zakelijke abonnementen.